10 Mart 2013 Pazar

Bennu kendini ada da deneyecekmiş.




Survivor Ünlüler-Gönüllüler 2013 önümüzdeki aydan itibaren Star Tv ekranlarında olacak. Yarışma bu sene, geçtiğimiz yılların aksine Dominik Cumhuriyeti'nde değil Panama'da çekilecek. Survivor Ünlüler - Gönüllülerin büyük mücadelesine sahne olacak bu yılki yarışmada peki kimler yarışacak? 

İşte bu sezon Survivor'a katılacak ünlü yarışmacılar;

Habertürk Gazetesi yazarı Nazenin Tokuşoğlu, Fetih 1453 filminde oynayan Cengiz Coşkun, model Irmak Atuk, eski milli futbolcu Ümit Karan ve Kavak Yelleri ' nin Efe ' si Dağhan Külegeç, ünlü fotoğrafçı Bennu Gerede, rahmetli Barış Manço'nun oğlu DJ Doğukan Manço, Dünya Fair Play ödülünü alan Erhan Yavuz'un ardından Ilıcalı, sürpriz bir ismi daha kadroya ekledi. “Krem” dizisindeki Rüya rolüyle adını duyuran Brezilyalı model Larissa Gacemer da Panama'da açlıkla, vahşi doğayla ve rakipleriyle mücadele edecek.

Kendimi Denemek İçin Adaya Gidiyorum

Bu yıl Panama'da yapılacak olan Survior'ın en dikkat çeken ismi Atatürk'ün silah arkadaşı Hüsrev Gerede'nin torunu, 4 çocuk annesi sosyetik fotağrafçı Bennu Gerede, Survivor'a katılmaktaki amacını açıkladı: ' Survivor'a birinci olmaya değil, arınmaya, kendimle baş başa kalmaya gidiyorum. Ruhumu, kendimi dinleyeceğim, arınacağım '

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder