3 Mart 2013 Pazar

Genç eşinden Meltem Cumbul'u yıkan suçlamalar





Meltem Cumbul'un eşi Alican Özbaş "Olmuyor arkadaş, çocuk istiyoruz ama olmuyor! Benden kaynaklanan bir sorun değil." demişti...

 MELTEM'İ EŞİNİN SÖZLERİ YIKTI
 Meltem Cumbul'un kendisinden 12 yaş küçük eşi Alican Özbaş, alkolün de verdiği etkiyle bülbül kesildi. Özbaş,"Çocuk istiyor musunuz?" sorusuna, "Neden istemeyeyim! Çok istiyorum baba olmayı ama her şey benim istememle olmuyor" dedi. Özbaş, "Meltem Hanım mı bebeğe sıcak bakmıyor" sorusu karşısında ise patladı:"Olmuyor arkadaş, çocuk istiyoruz ama olmuyor! Benden kaynaklanan bir sorun değil." Özbaş'ın açıklamaları herkesi şok etti.

 Meltem Cumbul bu olaydan sonra ortalarda görünmedi. Evlilikleri de dahil her adımları olay olan çiftten sürpriz bir ayrılık haberi gelir mi sizce Bu çok vahim bir olay. Bir kadının başına gelebilecek en kötü olaylardan biri. Türkiye'nin dünya çapında tanınan bir oyuncusundan bahsediyoruz. Alkollüyken konuşmayacaksın. Çok pişman olmuştur ama iş işten geçti. Duymayan kalmadı. Meltem bu olaydan dolayı çok yaralanmıştır ve kalbi çok kırılmıştır. Bu kalp kırıklığı boşanmaya kadar gider mi bilmiyorum ama aralarında ciddi problemlere yol açmıştır.

 Alican'ın söylediği laflar kolay kaldırılabilecek cinsten değil. Artık Meltem'e her görüldüğü yerde bu konuda soru yöneltilecek. Düşeceği durumu düşünebiliyor musunuz? Bu iş evliliklerini etkileyebilir. Olayı farklı noktalara taşıyabilir. Umarım olmaz böyle bir şey ama Meltem'in bunu kolay kolay affedebileceğini düşünmüyorum. Bunun acısını da çok kötü çıkartmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder