1 Mart 2013 Cuma

Müslüm Baba ölmeden öldü dediler!




ikinci Birand vakası
Yaklaşık 4 aydır yoğun bakımda tutulan Müslüm Gürses hayatını kaybetti iddiası ortalığı karıştırdı. Medya ve siyaset dünyasında ikinci Birand vakası yaşandı.

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından yoğun bakıma alınan sanatçı Müslüm Gürses için Hürriyet ve Doğan Haber Ajansı'nın yayınladığı hayatını kaybetti ididası ortalığı karıştırdı.

KUYUYA İLK TAŞI HÜRRİYET VE DHA ATTI

Yaklaşık 4 aydır yoğun bakımda olan Müslüm Gürses hakkında Hürriyet gazetesinin attığı "KAYBETTİK" manşeti medya ve siyaset dünyasında resmen "İkinci Birand Vakası"nın yaşanmasına neden oldu.

SAĞLIK BAKANI ÖNCE MESAJ ATTI SONRA SİLDİ

 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da "Müslüm Gürses Öldü" haberine kanıp, elinin altındaki Bakanlık bürokrasisinden bilgi almak yerine, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında Gürses'i kaybettiğimizi yazdı.


Müslüm Gürses'i kaybettik. Çok üzgünüm, başımız sağolsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.



Müezzinoğlu bir süre sonra Twitter hesabından Müslüm Gürses ile ilgili yaptığı açıklamayı sildi.

DOKTORU SON NOKTAYI KOYDU

Müslüm Gürses'in ölüm haberi üzerine doktorları açıklama yapmak zorunda kaldılar. Doktorlar tıbben beyin ölümünün gerçekleşmediğini ama durumunun kritik olduğunu açıkladılar:

"Durumunda son günlerde olan durumundan farklı bir durum yok. Genel durumu iyi değil, iyiye gitmiyor. Hala yoğun bakımda. Makine desteğiyle hayatını sürdürmekte. Genel itibariyle iyi değil. Kaybedebiliriz. Ama beyin ölümü gerçekleşmiş değil.

Durumunun iyi olmadığını. Özellikle son günlerde iyiye gitmediğini görüyoruz. Kaybedebiliriz. Bu risk yüksek."


MEHMET ALİ BİRAND DA NE OLMUŞTU

Ünlü gazeteci Mehmet Ali Birand'ın da ölüm haberi, Kanal D'de çalışan bir başka sunucu tarafından  twitter üzerinden duyurulmuş, bunun üzerine herkes sosyal medyadan başsağlığı mesajı yayınlamıştı. Oğlunun "babam ölmedi" açıklaması dahi dikkate alınmamıştı. Birand'ın durumunun kritik olduğunu ancak ölmediğini açıklayan doktorlara da itibar edilmemiş, ancak saatler sonra ünlü gazetecinin ölmediği ortaya çıkmıştı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder